Не знам дали съм грешник!
Но ако не правя грешки
няма да съм жив...
Защото с тях се уча... да бъда и щастлив.
Не знам дали съм праведник?
Но много пъти бях... от него поласкан.
Човек съм, знам и грешки правя!?
Но те са моят път предначертан.
Не знам... дали съм грешник!?
За някой може и да съм такъв...
Човек съм, света обичам, обичам също,
семейството, децата и моят внук.
© Ангел Todos los derechos reservados