24 sept 2007, 16:49

СЪС ТЕБ 

  Poesía
611 0 3

Бяла съм и бяла ще остана!
Дивна роза в твоите коси!
Ти носи ме: виж, светът цъфти!

Всяка твоя радост ме опива
и долавям шепот лек в слова!
Слушам те: омаяна, щастлива,
с покорена от любов душа!

© Мария Кичукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??