Sep 24, 2007, 4:49 PM

СЪС ТЕБ 

  Poetry
613 0 3

Бяла съм и бяла ще остана!
Дивна роза в твоите коси!
Ти носи ме: виж, светът цъфти!

Всяка твоя радост ме опива
и долавям шепот лек в слова!
Слушам те: омаяна, щастлива,
с покорена от любов душа!

© Мария Кичукова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??