24.09.2007 г., 16:49 ч.

СЪС ТЕБ 

  Поезия
610 0 3

Бяла съм и бяла ще остана!
Дивна роза в твоите коси!
Ти носи ме: виж, светът цъфти!

Всяка твоя радост ме опива
и долавям шепот лек в слова!
Слушам те: омаяна, щастлива,
с покорена от любов душа!

© Мария Кичукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??