28 jul 2010, 7:56

Със теб 

  Poesía » De amor
841 0 2

Искаш да спиш?

Ще легна до теб.

Искаш да пееш?

Ще пея със теб.

Искаш да плачеш?

Ще плача със теб.

Искаш да тръгнеш?

Ще тръгна със теб.

Искаш да живееш без мен?
Не ми го причинявай!

© Вергина Матева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??