28.07.2010 г., 7:56 ч.

Със теб 

  Поезия » Любовна
815 0 2

Искаш да спиш?

Ще легна до теб.

Искаш да пееш?

Ще пея със теб.

Искаш да плачеш?

Ще плача със теб.

Искаш да тръгнеш?

Ще тръгна със теб.

Искаш да живееш без мен?
Не ми го причинявай!

© Вергина Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??