28 июл. 2010 г., 07:56

Със теб 

  Поэзия » Любовная
813 0 2

Искаш да спиш?

Ще легна до теб.

Искаш да пееш?

Ще пея със теб.

Искаш да плачеш?

Ще плача със теб.

Искаш да тръгнеш?

Ще тръгна със теб.

Искаш да живееш без мен?
Не ми го причинявай!

© Вергина Матева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??