23 jun 2013, 16:32

Със тия хора 

  Poesía » Otra
414 0 1

Със тия хора

Със тия хора във Страната
ще си проклинаме Съдбата...
Те няма никога да спрат
тоягите си да ядат!
... Но не за да вървят нещата,
народът ни да е добре,
а си умират на ината
Светът за тях да разбере!!!


© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??