Jun 23, 2013, 4:32 PM

Със тия хора 

  Poetry » Other
424 0 1

Със тия хора

Със тия хора във Страната
ще си проклинаме Съдбата...
Те няма никога да спрат
тоягите си да ядат!
... Но не за да вървят нещата,
народът ни да е добре,
а си умират на ината
Светът за тях да разбере!!!


© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??