5 dic 2008, 7:27

Съществуваш ли? 

  Poesía
476 0 3

Съществуваш ли? Да... Не...

Държиш ли на мен? Да!?

Как ще го разбера, ако не го покажеш!?

Приятел... Познат... или просто Минало...

или не... или просто Нищо!? Отговор!?

Търся го в сърцето... то го знае. 

А твоето сърце... то знае ли?

Отговор!? Няма!

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??