Съществуваш ли? Да... Не...
Държиш ли на мен? Да!?
Как ще го разбера, ако не го покажеш!?
Приятел... Познат... или просто Минало...
или не... или просто Нищо!? Отговор!?
Търся го в сърцето... то го знае.
А твоето сърце... то знае ли?
Отговор!? Няма!
© Александра Николова All rights reserved.