5 jul 2007, 11:15

СЪЩНОСТ 

  Poesía
451 0 6
Угасвам и възкръсвам гордо
и нося своята голгота.
Като цвете се разлиствам бавно,
в прегръдка искам да замръзна само.
И като шеметно присъствие
да бъда по-силна от думи и предчувствие.
Ухая някога повече на нощ,
а искам и да бъда светъл ден.
Ти винаги издайнически в мен се вплиташ
и своята красива немощ в мен попиваш!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??