25 nov 2011, 10:45

Съвест 

  Poesía » Otra
494 0 0

    Съвест

 

Докато други летяха -

бях с "вързани" крила.

Докато други плуваха -

не търсех "своя" вода.

Докато други "купуваха" -

нямах  ищах.

Докато други осмиваха -

в недоумение бях.

Докато други омерзяваха -

безразлична бях.

Докато други обещаваха -

стихове редях.

Докато други  раняваха -

не ранявах ли, че мълчах?

Докато други заспиваха -

аз будна ли бях???

 

  Таня Иванова

© Таня Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??