6 jun 2013, 10:19  

Съвест 

  Poesía
719 0 5

 

                                                            СЪВЕСТ

 

 

 Опитах  да си изплета съвест

с бабините шишове,

с онези, с които плетеше шушони. 

Бях ги намерил на тавана

в едни затрупани кашони...

и тръгнах да си търся прежда,

... но нямаше такава - истинска,

а само някакви ментета...

 

Поспрях се, позамислих се...

та аз дори не мога да плета,

а да се уча върху съвестта си,

идеята не е добра...

© Емил Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??