30 oct 2016, 15:03

Съвестта 

  Poesía » Filosófica, Civil
319 0 0

                                                                       на висота си -

 

                                                                   договориш ли се и

 

                                                                     със съвестта си

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??