21 oct 2012, 0:28

Съвършена любов 

  Poesía » De amor
761 0 1

Съвършената любов, преодолява всичко,                

преминава през високи върхове,              

пропада в най-ниските дълбини, пак изправя се, минала през всичко.  

Любовта ни силна преодолява и смъртта, разбива с глава стени, 

тя няма никога да умре, щом сърцата ни държи в своите ръце.       

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??