9 jun 2007, 20:52

Табелка - "Изтрито" (миниатюра) 

  Poesía
750 0 2

Един забравен кадър -
привечер, морски скали,
безкрайна водна поляна,
букет от мечти,
опакован в слънчевия залез -
ПРОСТО ПРЕКРАСНО!
... Но и малко опасно
за тези,
които не виждат подобен пейзаж!

© Икабод Крейн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??