Jun 9, 2007, 8:52 PM

Табелка - "Изтрито" (миниатюра) 

  Poetry
748 0 2

Един забравен кадър -
привечер, морски скали,
безкрайна водна поляна,
букет от мечти,
опакован в слънчевия залез -
ПРОСТО ПРЕКРАСНО!
... Но и малко опасно
за тези,
които не виждат подобен пейзаж!

© Икабод Крейн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??