27 abr 2007, 13:29

Тайна 

  Poesía
614 0 2
 

Тайна


Как да разкрия чувствата си пред теб?

Как в очите аз да те погледна?

Не знам какво ще стане.

Не знам какво желая.

Не знам дори за какво мечтая.

Не искам да те нараня.

А и аз самата още едно разочарование

не мога да понеса.

По-добре всичко тайна да остане,

заключена зад хиляди врати,

Зад лъжи и фалшиви усмивки.

Нека сърцето да кърви.

Нека душата да страда.

Нека сънят дори да боли.

Нека се чувствам все едно съм в Ада.

Но лицето да грее фалшиво,

усмивка замръзнала на него да стои,

очите живот, през сълзи, да излъчват.

Ше пея, ще лудувам, ще живея ден за ден.

А вътре в мен, дълбоко, само аз ще знам,

колко болка, колко печал има там.

Тяло без душа ще бъда.

Туй е моята присъда.

Но това не ще разбереш,

защото и ти като всички останали

гледаш лицето, не те интересува сърцето.

© Ивелина Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Наистина съм трогната!!!БЛАГОДАРЯ!!!
  • Много ми харесва...тази болка, която обрисуваш е така позната на всички и особено на мен?! Ще взема да ти стана почитател, много ми харесват стиховете ти?!
Propuestas
: ??:??