8 dic 2009, 21:16

Тайна 

  Poesía » De amor
685 1 1

Нашата любов е тайна нещастна

и тези чувства - проклети са те! 

Ти появи се ненадейно, като хала.

След теб всичко помете и всичко ми взе!

 

За да се целунем се крием,

погледите ни се срещат, но тайно,

мигове чужди крадем,

след които боли до безкрайност.

 

От тази обич боледувам,

има лек, но прекалено скъп е той.

Как без него да се излекувам?

Сърцето ми надава тъжен вой.

 

Обичам те безкористно, наивно,

до болка, с непресъхващи сълзи.

Надявам се, макар да ме обичаш тайно... 

някой ден да се слеят нашите съдби!

 

 

 

 

© Вес Жи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовта е ценно чувство, когато е споделена! Пожелавам ти я!
Propuestas
: ??:??