31 mar 2010, 0:24

Тайна 

  Poesía
386 0 1

           ТАЙНА

 

Ти си моята тайна –

моята любов до поискване.

Ти си спирката крайна.

Последна любов те искам.

 

Подарък за рождения си ден –

отдавна получих те  от Бога.

Била си за мен дар отреден.

Да живея без теб. Не мога!

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??