Mar 31, 2010, 12:24 AM

Тайна 

  Poetry
393 0 1

           ТАЙНА

 

Ти си моята тайна –

моята любов до поискване.

Ти си спирката крайна.

Последна любов те искам.

 

Подарък за рождения си ден –

отдавна получих те  от Бога.

Била си за мен дар отреден.

Да живея без теб. Не мога!

 

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??