Няма време
Нищо че деня заспива
Сърцето ни понякога изстива
Денят се сменя с нощта
Мрак със светлина
Слънцето с луна
Сменя се мигът
Време няма
Жито отделя се от слама
Пътища разделят двама
Нощта разделя слънце и луна
Какво дели небе-земя
Кое разделя сърце-душа
Кое и кой убива любовта
Разстояние и време
Какво в нас ли дреме
Частица от вселената безкрайна
Време няма всичкото е тайна
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados