23 nov 2017, 1:02

Тайна любов 

  Poesía » De amor
297 0 0

Тайна любов

 

Тайна ли е "тайната" любов?
Щом очите им се срещнат,
проблясват пламенни искри,
устни за любов нашепват!
Тайна ли е кога политат,
в оня миг – обичане и само...
в пълно мълчаливо сливане.
Тела,души...във цяло!
Когато всичко замълчи
                           там в тишината,
на облаче след сиви дни,
в Едно-сред синевата...
Как се скрива буен огън,
светлина на пълната луна?
В плен на тайна-любовта
под Небето, не остава!


Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??