19 may 2021, 9:53

Тайнството любов 

  Poesía » De amor
300 1 0

 

     Тайнството любов

 

Любов, която всеки път различна

живее в моята душа –

ту силна, бурна, страстна, непривична,

ту мила, нежна и добра.

 

Любов, с която искам да живея

в сърцето си до края свой,

любов – понякога дори не смея

да бъдеш верен спътник мой.

 

Любов, ти дай ми няколко причини

да си със мене всеки ден,

със тебе страдах дълго от години,

а ти не знаеше за мен!

 

Любов, каквато ѝ да си, вземи ме,

не ме оставяй ти сама

и да ти бъда вярна, научи ме

във свят, изпълнен с красота!

         

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??