Тайнството любов
Любов, която всеки път различна
живее в моята душа –
ту силна, бурна, страстна, непривична,
ту мила, нежна и добра.
Любов, с която искам да живея
в сърцето си до края свой,
любов – понякога дори не смея
да бъдеш верен спътник мой.
Любов, ти дай ми няколко причини
да си със мене всеки ден,
със тебе страдах дълго от години,
а ти не знаеше за мен!
Любов, каквато ѝ да си, вземи ме,
не ме оставяй ти сама
и да ти бъда вярна, научи ме
във свят, изпълнен с красота!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.