19.05.2021 г., 9:53 ч.

Тайнството любов 

  Поезия » Любовна
298 1 0

 

     Тайнството любов

 

Любов, която всеки път различна

живее в моята душа –

ту силна, бурна, страстна, непривична,

ту мила, нежна и добра.

 

Любов, с която искам да живея

в сърцето си до края свой,

любов – понякога дори не смея

да бъдеш верен спътник мой.

 

Любов, ти дай ми няколко причини

да си със мене всеки ден,

със тебе страдах дълго от години,

а ти не знаеше за мен!

 

Любов, каквато ѝ да си, вземи ме,

не ме оставяй ти сама

и да ти бъда вярна, научи ме

във свят, изпълнен с красота!

         

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??