30 dic 2008, 15:28

Така че... 

  Poesía
718 0 18


Зимата - куче изритано -
слага сол в лютата рана.
Безутешни - мечтите ми скитат.
Сама съм. Но няма драма.
В пустата воденица дяволи само
ехидно тръскат празни чували.
Било е... Били сме двама.
Не се оплаквам. Не те и жаля.
Напред поемам - в битка неравна -
пътника пътят не спира.
Нали и адът за нас е правен,
така че... пак ще се видим.




За много години, приятели! Здраве и обич!

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??