23 oct 2009, 0:22

Така е... 

  Poesía » De amor
578 0 11
Така е... Едно докосване с поглед преобърна света ми. После   танца,   в който   открадна сърцето ми. Сега чакам думите,   за да остана в "ръцете" ти и след края  на звуците.

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??