Така е трябвало, любов,
така е трябвало,
да бъде трудно,
да боли.
Да търся себе си
в следи изгубени,
да бъдат празни моите дни.
Така е трябвало, любов,
така е трябвало,
да те изстрадам
с вечно съхнещи очи.
До дъното да стигна
и да се пречистя -
лъчиста обич в сърцето ми
да заблести!
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados