Mar 22, 2014, 8:48 PM

Така е трябвало 

  Poetry » Love
493 0 0

Така е трябвало, любов, 

така е трябвало,

да бъде трудно,

да боли.

Да търся себе си

в следи изгубени,

да бъдат празни моите дни.

Така е трябвало, любов, 

така е трябвало,

да те изстрадам

с вечно съхнещи очи.

До дъното да стигна

и да се пречистя -

лъчиста обич  в сърцето ми

да заблести!

 

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??