18 feb 2011, 15:15

Така го чувствам 

  Poesía
641 0 2

ТАКА ГО ЧУВСТВАМ

 

И какво?
Всичко свърши.
Нали.
Мисля, че беше карасиво.
Аз така го усетих.
Почувствах...
Изживях...

И какво?
Аз те любих.
Ти правеше секс.
Аз те галех.
Мисълта ти беше при друг.

Не усетих навреме.
Беше ми хубаво.
Беше прекрасно.
Беше както го исках.

Беше...

Самата дума е грозна.
Красива беше моята обич.
Красивата беше ти.

Беше...

Грозна дума, нали?
Грозна.
И в минало време.
В сегашно как да я кажа?

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • В сегашно време: „Ще бъде„
    Мечтите са днес, няма вчерашни мечти, има днешни и утрешни...
    Мечтай и пиши, много оригоинално пишеш!!!

    Поздрав!
Propuestas
: ??:??