7 jun 2012, 15:40  

Така ми се влюбва 

  Poesía » De amor
4687 0 10

Така ми се влюбва, разбираш ли?

Във твоите пъстри очи,

които съня ми разбиват 

и палят в небето звезди.

Така ми се влюбва в умората,

когато в леглото мълчим

и просто ненужни са хората,

лъжите и силния грим.

Така ми се влюбва в гласа ти

и в тихия ромон на дъжд.

А може би вече съм влюбена,

наивно, така изведнъж?

И само две думи прикриващи,

че всъщност за мен си потребен.

Така ми се влюбва, разбираш ли?

И точно, и точно във тебе.

© Мариета Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??