Така ми се влюбва, разбираш ли?
Във твоите пъстри очи,
които съня ми разбиват
и палят в небето звезди.
Така ми се влюбва в умората,
когато в леглото мълчим
и просто ненужни са хората,
лъжите и силния грим.
Така ми се влюбва в гласа ти
и в тихия ромон на дъжд.
А може би вече съм влюбена,
наивно, така изведнъж?
И само две думи прикриващи,
че всъщност за мен си потребен.
Така ми се влюбва, разбираш ли?
И точно, и точно във тебе.
© Мариета Караджова Все права защищены