Не искам неразбрана да си ида,
така, попарена от хорските очи.
И само със приятели, които
от малка знаят моите мечти.
Тук всеки по-различен се посочва
със пръст, от който раната кърви.
Боли, когато си самотен,
но от празнотата още повече горчи.
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados