Apr 26, 2009, 6:49 PM

Така не може... 

  Poetry » Other
705 0 13

Не искам неразбрана да си ида,

така, попарена от хорските очи.

И само със приятели, които

от малка знаят моите мечти.

 

Тук всеки по-различен се посочва

със пръст, от който раната кърви.

Боли, когато си самотен,

но от празнотата още повече горчи.

 

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??