14 feb 2022, 12:27

Така обича луда своя луд 

  Poesía » De amor
324 12 15

Поредният житейски катаклизъм
не ни подмина – нам е отреден.
И в кожата си влизам, и излизам,
а днес било на влюбените ден.

 

А нашата любов си е такава,
дълбоко скрита тлее и мълчим.
И камък върху камък не остава,
избухне ли сред лава прах и дим.

 

А чужди са ни свади и скандали,
но делникът ни спъва и души.
Понякога насън едва погали
случайна ласка нашите души.

 

И днес не искам дарове, цветята
ще цъфнат, но е рано в този студ,
а обичта ни... Тя не е в халката!
Така обича луда своя луд.
 

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??