29 nov 2017, 22:42

Така ще те запомня 

  Poesía » De amor
516 2 2

Шумна като вълните в морето.
Свободна като птиците в небето.
Силна като волята на детето,
когато мечтае и иска да постигне нещо.
Невинна като малко момиче,
но разумна като истинска жена;
която знае как да обича,
но не си играе вече с любовта.
Неизличима като хората на небето (*)
и далечна като близки на свиждане,
но тежиш, тежиш ми на сърцето
повече и от последното довиждане.
И си трудна, много трудна за обичане.
Все едно след операция да търсиш
как да заличиш останалите белези.
И такава ще останеш – единствена, незабравима....
Като несбъдната мечта, така ще те запомня!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така е човек е такъв !Всичко недостижимо го превлича и кара да дерзае и страда!Поздрави Кала Приятелю!
  • Трудна за обичане.... Но желана за обичане.
Propuestas
: ??:??