25 nov 2008, 11:31

Такава е тя 

  Poesía
1219 0 6

Посветено на едно момиче, за което ще се пишет още много стихове!

За теб, Теми! 

 

Такава е тя.
Диша трудно
сред парфюми.
Гола тъга
сред всички
хорски костюми.


 
Такава една...
Не пие вода,
жадна е за
глътка свобода.
Не гледа дъжда,
тя го вали...

 

Такава е тя -
Илюзия нежна.
Оловна сълза...
сила метежна
в черна одежда.
Тя си ти...

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??