13 sept 2011, 22:02

Такава съм 

  Poesía » Filosófica
532 0 0

 

 

       ТАКАВА СЪМ

Такава съм,

недей да ме виниш!

Такава съм – усмихната,

но страдам.

Пламъка в очите ми

не искам да гасиш!

Живота си на друг не давам!

Буря съм – необуздана,

ръка, протягаща се в тъмнината.

Такава съм –

красива рана,

бял съм силует на светлината.

С поглед и стени пронизвам.

От омразата любов създавам.

Такава съм,

недей да ме виниш,

упреци не заслужавам!

© Толина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??