13.09.2011 г., 22:02 ч.

Такава съм 

  Поезия » Философска
531 0 0

 

 

       ТАКАВА СЪМ

Такава съм,

недей да ме виниш!

Такава съм – усмихната,

но страдам.

Пламъка в очите ми

не искам да гасиш!

Живота си на друг не давам!

Буря съм – необуздана,

ръка, протягаща се в тъмнината.

Такава съм –

красива рана,

бял съм силует на светлината.

С поглед и стени пронизвам.

От омразата любов създавам.

Такава съм,

недей да ме виниш,

упреци не заслужавам!

© Толина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??