11 sept 2011, 23:53

Такава съм 

  Poesía » Filosófica
896 0 2

Такава съм.
Преследвам северния вятър.
 Може би очаквайки да срещна... нещо.
Или някого, или пък теб,
 Не знам, но чувствам вътре в мен, че трябва. 

Такава съм.
Преследвам северния вятър.
Може би с надеждата да го догоня.
Или него, или пък мен,
 не знам, но трябва да открия… 

Такава съм.
Преследвам северния вятър.
Може би залитайки понякога…
По ръба на този свят е трудно да се крачи.
Знам го, но сърцето в мен не спира.

Каква съм?
Преследвам северния вятър?
Човек? Мечта? Сън или театър?
 Човек. Мечта. И сън, и стар театър.
Всички заедно в едно
са моята съдба.

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??