Такъв съм Марко Тотев
в любовта!
Такъв карък друг няма на света!
Три месеца
без отдих я ухажвах,
обсаждах я, досаждах й, нахалствах!
Със колко мъки,
нямате си на идея,
успях да бъда една нощ със нея.
И точно в тази нощ,
за мой късмет -
преместиха часовника напред!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados