19 oct 2021, 16:24

Талази 

  Poesía
130 0 0

една страна не
се опази от талази
клетвогази

 

........................................

 

алтеративно:

 

една страна се
провали от клетвогази
на талази

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??