18 jun 2007, 17:47

Там 

  Poesía
859 0 2
Там, където времето е спряло,
 съм аз със свойте мечти.
Там не всичко е черно-бяло,
а аз го виждам през мойте очи.
Очи, жадуващи за обич...
Но времето край мен пак ще си лети,
но дали нещо ще се промени?

© Мария Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??