Jun 18, 2007, 5:47 PM

Там 

  Poetry
840 0 2
Там, където времето е спряло,
 съм аз със свойте мечти.
Там не всичко е черно-бяло,
а аз го виждам през мойте очи.
Очи, жадуващи за обич...
Но времето край мен пак ще си лети,
но дали нещо ще се промени?

© Мария Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??