8 ago 2007, 17:02

Там... 

  Poesía
724 0 2
Разперили крилете си, мечтите
кражат край мен,
цветята гаснат
във очите
и раждат нова светлина...

Една бездънност,
безконечност ми рисуват,
където всичко е фантазно-ярко...
Та... там усещам, че съм жива!

Точно там!

© Анелия Кирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??