5 mar 2010, 8:52

Там 

  Poesía
451 0 1

Секунда, миг, момент отново там, а там е хубаво, там времето е спряло!

Повтарящ се изкривен момент, рефлектиран в част от огледало!

Там истината сама себе си намира, а аз намирам нея.

Там сянка слънцето парира, вместо него грея!

Само там съм аз, но мен там ме няма!

Съюзник, но надеждата е няма,

гласът, пропаднал като в яма.

Заключение: надежда

няма!

© Сиян Ривери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??