Секунда, миг, момент отново там, а там е хубаво, там времето е спряло!
Повтарящ се изкривен момент, рефлектиран в част от огледало!
Там истината сама себе си намира, а аз намирам нея.
Там сянка слънцето парира, вместо него грея!
Само там съм аз, но мен там ме няма!
Съюзник, но надеждата е няма,
гласът, пропаднал като в яма.
Заключение: надежда
няма!
© Сиян Ривери Всички права запазени