23 abr 2013, 20:52

Там далеч 

  Poesía » De amor
659 0 0

Там далеч блести луната,

там далеч шумят треви,

там далеч ме чака

прегръдка на любим позната.

 

Там далеч и слънце лумва,

там далеч изгряват и звезди,

там далеч гората пее

за бъдещите наши дни.

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??